AnaSayfa / Genel / Kahve falında reşat altını almak

Kahve falında reşat altını almak

Kahve falında reşat altını almak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, planlarının bozulacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına inanılır.

Kahve falında reşat altını almak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında altın rengi kolye görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın renginde kolye görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında altın rengi küpe görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında altın rengi ayakkabı giymek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında altın rengi kemer görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın rengi saç görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın rengi araba görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın rengi çanta görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir