AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş rengi yüzük görmek

Kahve falında gümüş rengi yüzük görmek

Kahve falında gümüş rengi yüzük görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gümüş rengi yüzük gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Kahve falında gümüş rengi yüzük görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında gümüş rengi görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi elbise görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi ayakkabı görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında gümüş rengi bilezik görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi gelinlik görmek borçlarının kapanacağına, daha sık bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş rengi balık görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında gümüş rengi elbise giymek kötü kişilerden uzak durulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir