Kahve falında yorgan vermek

Kahve falında yorgan vermek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, parasının ve malının artacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan vermek gördüyseniz:

  • Genelde dinamiksiniz.

Kahve falında yorgan ütülemek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, ticaretinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan hurcu görmek çevre değiştireceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yapıldığını görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski yorgan görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında uyumak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında yorganın kirlendiğini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir