AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli top görmek

Kahve falında renkli top görmek

Kahve falında renkli top görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında renkli top gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Kahve falında renkli top görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalettir.

Kahve falında mavi renk top görmek daha güçlü hale geleceğine, refah düzeyinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında top mermisi görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalettir.

Kahve falında armut toplandığını görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında top sakallı birini görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işarettir.

Kahve falında top oynamak gol atmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında eşyalarını toplanmış görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret eder.

Kahve falında evde top oynamak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir