AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı tavuk görmek

Kahve falında yaşlı tavuk görmek

Kahve falında yaşlı tavuk görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı tavuk gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Kahve falında yaşlı tavuk görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tavuk tutmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk doğurduğunu görmek başarı için fırsatların artacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk eti yemek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış tavuk almak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tüylü tavuk görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk hediye almak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk gögsü tatlısı görmek neşesini kaçıracağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir