AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli tabak görmek

Kahve falında renkli tabak görmek

Kahve falında renkli tabak görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli tabak gördüyseniz:

  • Belli başlı konular kontrolünüzün tamamen dışında gelişiyor olabilir veya kontrol dışına çıkan olaylar karşısında ne yapacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında renkli tabak görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi renk tabak görmek iyiliğe ve güzelliğe, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında renkli cam tabak görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabakta makarna görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında içi dolu tabak görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında bir tabak kiraz görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil tabak görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çerez tabağı görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir