AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta makarna görmek

Kahve falında tabakta makarna görmek

Kahve falında tabakta makarna görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, pek az kazanç getireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta makarna gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Kahve falında tabakta makarna görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş makarna görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, başarılarının devamlı olacağına yorulur.

Kahve falında kıymalı makarna görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makarna pişirmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden makarna almak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında makarna yediğini görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında domatesli makarna yemek emeklerinin karşılığını alacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yanık makarna görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir