Kahve falında renkli şişe görmek

Kahve falında renkli şişe görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, daima önüne bakacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulur.

Kahve falında renkli şişe gördüyseniz:

  • Bazı kişisel değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında renkli şişe görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş su şişesi görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca işaret etmektedir.

Kahve falında şişenin patladığını görmek saygın ve ünlü biri olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam şişeden su içmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişe çekmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, zararların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında şişe kırıldığını görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında içki şişesi saklamak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, farklı kişilerle tanışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir