AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi düzeltmek

Kahve falında bir şeyi düzeltmek

Kahve falında bir şeyi düzeltmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancında artış olacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sırların ortaya çıkmasına, giderlerin artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeyi düzeltmek gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bir şeyi düzeltmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Kahve falında saçları düzeltmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına inanılır.

Kahve falında saçını düzeltmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında terlik düzeltmek kazanç ve kar getireceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında saçı düzeltmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında odun düzeltmek hem de para kaybettireceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında kaş düzeltmek prestij kazanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalettir.

Kahve falında koltuk düzeltmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, isyan edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir