AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli peruk takmak

Kahve falında renkli peruk takmak

Kahve falında renkli peruk takmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli peruk takmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Kahve falında renkli peruk takmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah peruk takmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yıkılacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında peruk saç takmak gülüp eğleneceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçına peruk takmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında kafaya peruk takmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz peruk takmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun peruk takmak bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı peruk takmak mal mülk edineceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir