AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı peruk takmak

Kahve falında kırmızı peruk takmak

Kahve falında kırmızı peruk takmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı peruk takmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında kırmızı peruk takmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında peruk saç takmak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz peruk takmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah peruk takmak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızıl peruk takmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında peruk takmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli peruk takmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya peruk takmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir