AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya peruk takmak

Kahve falında kafaya peruk takmak

Kahve falında kafaya peruk takmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafaya peruk takmak gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Kahve falında kafaya peruk takmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçına peruk takmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına işarettir.

Kahve falında kızıl peruk takmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı peruk takmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz peruk takmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalettir.

Kahve falında uzun peruk takmak çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah peruk takmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında renkli peruk takmak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir