AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah peruk takmak

Kahve falında siyah peruk takmak

Kahve falında siyah peruk takmak ağız tadı ile yaşanacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında siyah peruk takmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında siyah peruk takmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kafaya peruk takmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz peruk takmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızıl peruk takmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında uzun peruk takmak el açmayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında peruk saç takmak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı peruk takmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet eder.

Kahve falında renkli peruk takmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir