Kahve falında renkli masa görmek

Kahve falında renkli masa görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, ticarete adım atacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, kişinin her işi severek yapacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli masa gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Kahve falında beyaz renk masa görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Kahve falında renkli masa örtüsü görmek ailesini de mutlu edeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli masa görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masanın altına girmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulur.

Kahve falında tozlu masa görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ameliyat masasından kalkmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ulvi kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında masa üstünde yemek görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nikah masasından kalkmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top