AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kurdele görmek

Kahve falında renkli kurdele görmek

Kahve falında renkli kurdele görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında renkli kurdele gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında renkli kurdele görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında kurdele almak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, planların tutmayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kurdele takmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına inanılır.

Kahve falında kurdele bağlamak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında pembe kurdele görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saça kurdele takmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kurdele görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir