AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda kurbağa görmek

Kahve falında suda kurbağa görmek

Kahve falında suda kurbağa görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, hayırlı kararlar alacağına, aile hayatının hayır getireceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında suda kurbağa gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler, yer değişimi veya yaşadığınız yerin dışındaki işaret ya da semboller aradığınız cevapları bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında temiz suda kurbağa görmek yeni başlangıçların yapılacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulur.

Kahve falında suda yüzen kurbağa görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında suda kurbağa görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük kurbağa görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine yorulur.

Kahve falında siyah kurbağa görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kurbağa görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurbağadan korktuğunu görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kendi bildiğini okuyacağına işarettir.

Kahve falında yatakta kurbağa görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir