AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kalem aldığını görmek

Kahve falında renkli kalem aldığını görmek

Kahve falında renkli kalem aldığını görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, enerjisini toplayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hem dua alacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında renkli kalem aldığını gördüyseniz:

  • Parasal açılardan da şanslısınız.

Kahve falında renkli kalem aldığını görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında göz kalemi aldığını görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, parasını ve malını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalem aldığını görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kalem aldığını görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli kalem görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayırlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli kalem görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli boya kalemi görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir