AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem aldığını görmek

Kahve falında kalem aldığını görmek

Kahve falında kalem aldığını görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem aldığını gördüyseniz:

  • Ruhen veya felsefik olarak kendinizi geliştirmenize yardım edecek yolları araştırabilir veya bulabilirsiniz.

Kahve falında renkli kalem aldığını görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Kahve falında göz kalemi aldığını görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden kalem aldığını görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kalem aldığını görmek zor durumda kalınacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçlu kalem satın almak insanlar arasında iyi anılır olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında kalemi başkasına vermek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında kalem suresi okumak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir