AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak fasulye görmek

Kahve falında ak fasulye görmek

Kahve falında ak fasulye görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, işinden çıkarılacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, işlerin eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ak fasulye gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında ak fasulye görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı fasulye görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulur.

Kahve falında fasulye turşusu görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu fasulye görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalettir.

Kahve falında etli taze fasulye yemek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye kırmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye yetiştirmek sorumlulukların azalacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir