AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağının düştüğünü görmek

Kahve falında ayak tırnağının düştüğünü görmek

Kahve falında ayak tırnağının düştüğünü görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, sorunlarının da çözüleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, insanların güvenini kazanacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının düştüğünü gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında ayak tırnağının düştüğünü görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağının düşmesi görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnak kestiğini görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek ticaretinin genişleyeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağının çıkmasını görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında ayak tırnak görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağı çıkmak şifa edineceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir