AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk gül toplamak

Kahve falında rengarenk gül toplamak

Kahve falında rengarenk gül toplamak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında rengarenk gül toplamak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da özel yaşamınızı geliştirmek için neler yapmanız gerektiğine odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında rengarenk gül toplamak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk gül görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk çiçekler toplamak zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gül toplamak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında pembe gül topladığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gül toplamak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan gül toplamak insanları kıracağına, üzeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına yorulur.

Kahve falında sarı gül toplamak dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir