AnaSayfa / Genel / Kahve falında rehin düşmek

Kahve falında rehin düşmek

Kahve falında rehin düşmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında rehin düşmek gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında rehin düşmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet eder.

Kahve falında rehin olmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yeni bir çevre edinileceğine işarettir.

Kahve falında silahla rehin alınmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rehin almak olaylı günler geçireceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında rehin olduğunu görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında rehin tutulmak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, istihdam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak sarsılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında teröriste rehin olmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir