AnaSayfa / Genel / Kahve falında rehin almak

Kahve falında rehin almak

Kahve falında rehin almak kötü haberler alınacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yaralarına da merhem olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında rehin almak gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında rehin görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rehin olduğunu görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşta rehin alınmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla rehin alınmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında rehin kalmak şansın ve kısmetin kapanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında birinin rehin alındığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir