AnaSayfa / Genel / Kahve falında rehin olduğunu görmek

Kahve falında rehin olduğunu görmek

Kahve falında rehin olduğunu görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında rehin olduğunu gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Kahve falında rehin almak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rehin tutulmak alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine işarettir.

Kahve falında rehin alındığını görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında rehin düşmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, bahtın açık olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla rehin alınmak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir