AnaSayfa / Genel / Kahve falında rehin olmak

Kahve falında rehin olmak

Kahve falında rehin olmak zarar edeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, sorunlarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında rehin olmak gördüyseniz:

  • Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında rehin alındığını görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla rehin alınmak fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, zafer elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında rehin olduğunu görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında rehin görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini rehin almak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşta rehin alınmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında rehin almak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir