AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplanla oynamak

Kahve falında kaplanla oynamak

Kahve falında kaplanla oynamak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplanla oynamak gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kaplanla oynamak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği alamet eder.

Kahve falında kaplanla oyun oynamak dostlardan zarar görüleceğine, kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yavru kaplan beslemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına işaret eder.

Kahve falında kaplanın saldırdığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında vahşi kaplan görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Kahve falında kaplandan saklanmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kaplan görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalettir.

Kahve falında kafeste kaplan görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir