AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığıyla oynamak

Kahve falında yunus balığıyla oynamak

Kahve falında yunus balığıyla oynamak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yunus balığıyla oynamak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar artıyor veya mevcut maddi gelişmeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yunus balığıyla oynamak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yunuslarla oynamak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işarettir.

Kahve falında yunusla oynamak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yunusla oynamak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında hamile yunus balığı görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki yunus balığı görmek işlerinin düzene gireceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yunus balığı görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yunus balığına binmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir