AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahminden kan gelmek

Kahve falında rahminden kan gelmek

Kahve falında rahminden kan gelmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahminden kan gelmek gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin ağzından kan geldiğini görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağından kan geldiğini görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayatını yoluna koymaya alamet eder.

Kahve falında dişten kan geldiğini görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ağzından kan geldiğini görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kulaktan kan gelmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında göbeğinden kan geldiğini görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir