AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşten rahatsız olmak

Kahve falında güneşten rahatsız olmak

Kahve falında güneşten rahatsız olmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, hasret giderileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında güneşten rahatsız olmak gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında güneşten rahatsız olmak ailesinin de büyük olacağına, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında babanın rahatsızlandığını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahat koltuğa oturmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında rahat terlik giymek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette rahatsız edilmek işlerin düzeleceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahat bir ayakkabı giymek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında rahat oturmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında rahat doğum yaptığını görmek mutluluk bulacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir