Kahve falında rahatsız olduğunu görmek

Kahve falında rahatsız olduğunu görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, evlerindeki huzurun artacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahatsız olduğunu gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Kahve falında rahat doğum yapmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında cinlerin rahatsız ettiğini görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında rahatsızlandığını görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahatsız birini görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rahatsız edilmek işlerinde önemli adımlar atacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işarettir.

Kahve falında rahat koltuk görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında rahatsızlanmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, prestij kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahat koltuğa oturmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top