AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak kılı görmek

Kahve falında parmak kılı görmek

Kahve falında parmak kılı görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, doğru yatırımlar yapacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında parmak kılı gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Kahve falında el parmaklarında kıl görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında parmakta kıl görmek yetki ve söz sahibi olacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya delalet eder.

Kahve falında parmak kılı görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı parmak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Kahve falında parmağında kıl görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmaklarını kıllı görmek gelirinin düşeceğine, işlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaklarda kıl görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir