AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında kıl görmek

Kahve falında parmağında kıl görmek

Kahve falında parmağında kıl görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, güzel günler yaşanacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her daim temkinli olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağında kıl gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Kahve falında parmağında kıl görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında parmakta kıl görmek hayallerde değişiklikler olacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında ayak parmaklarında kıl görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaklarda kıl görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı parmak görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında el parmaklarında kıl görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını kıllı görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir