AnaSayfa / Genel / Kahve falında rafadan yumurta yemek

Kahve falında rafadan yumurta yemek

Kahve falında rafadan yumurta yemek parasının ve malının eksik kalmayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zafer elde edileceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında rafadan yumurta yemek gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınılmaması durumunda maddi, duygusal veya fiziksel sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında rafadan yumurta yemek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında rafadan yumurta pişirmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yüzünde güller açacağına işarettir.

Kahve falında rafadan yumurta görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Kahve falında rafadan yumurta yediğini görmek iş hayatında günah işleyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında rafadan pişmiş yumurta görmek merdiven atlayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çift sarılı yumurta yemek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Kahve falında sucuklu yumurta yemek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta sarısı yemek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir