AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve yumurta görmek

Kahve falında kar ve yumurta görmek

Kahve falında kar ve yumurta görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar ve yumurta gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında karnında yumurta görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar ve yumurta görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, ailesinin de büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada yumurta toplamak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, içinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tavada yumurta yemek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında güvercin ve yumurtası görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında ördek ve yumurtası görmek onları okula göndereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında başkasına yumurta vermek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında pişen yumurta görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kendisini ona adayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir