AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağının koptuğunu görmek

Kahve falında ayak parmağının koptuğunu görmek

Kahve falında ayak parmağının koptuğunu görmek ticarette yol katedeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, kendisine olan güveninin azalacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı olayları çabuk algılayıp hızla kontrolü ele geçirebilirsiniz.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek sorunlarının da son bulacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek kimseye borçlanmayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında ayak parmak kopması görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, onlara değer vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmaklarında yara görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmağında yüzük görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmağı yalamak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir