AnaSayfa / Genel / Kahve falında pusuya düşmek

Kahve falında pusuya düşmek

Kahve falında pusuya düşmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tecrübe sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında pusuya düşmek gördüyseniz:

  • Yaklaşmakta olan olaylar plan yapmanızı gerektirebilir.

Kahve falında pusuya düşmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pusuya düşürülmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında pusu kurmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulur.

Kahve falında tüvalete düşmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında suya düşmek ve boğulmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında merdivenle düşmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta düşmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sabit geliri olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde düşmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir