AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze ceviz kırmak

Kahve falında taze ceviz kırmak

Kahve falında taze ceviz kırmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, işinin başına geçeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, gönül kapılarını açacağına delalettir.

Kahve falında taze ceviz kırmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında taze ceviz kırmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında taze fasulye kırmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında taze ceviz almak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu taze ceviz görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında taze ceviz görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze ceviz yemek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, istihdam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil ceviz görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze ceviz içi görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir