AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı poşet görmek

Kahve falında kırmızı poşet görmek

Kahve falında kırmızı poşet görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı poşet gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden çok şeyle ilgilenmeniz ya da diğerlerinin size görev veya yük yüklemesine açık duruşunuz memnuniyetsiklik yarata bilir.

Kahve falında kırmızı poşet görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalettir.

Kahve falında bir poşet yumurta görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında erzak poşeti görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poşet satın almak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek poşeti görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına delalettir.

Kahve falında poşette elbise görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine inanılır.

Kahve falında poşet içinde zeytin görmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Kahve falında poşete toprak koymak beklentilerine ulaşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir