AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet vermek

Kahve falında poşet vermek

Kahve falında poşet vermek ortaklı işlere girileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poşet vermek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz naylon poşet görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşet yemek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında poşet kesmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşette tavuk eti görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret eder.

Kahve falında poşette muz görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında poşet unutmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, dualarının karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında plastik poşet görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir poşet pirinç görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir