AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal verdiğini görmek

Kahve falında portakal verdiğini görmek

Kahve falında portakal verdiğini görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal verdiğini gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Kahve falında portakal verdiğini görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin portakal verdiğini görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, onları okula göndereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve portakal almak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında portakal fidanı görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında portakal reçeli görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ezik portakal görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal suyu içtiğini görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında ekşi portakal yemek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir