AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina ve portakal görmek

Kahve falında mandalina ve portakal görmek

Kahve falında mandalina ve portakal görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, heveslerinin de azalacağına, rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında mandalina ve portakal gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek şifaya kavuşacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında mandalina ve portakal yemek kişinin iyi hale geleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mandalina portakal görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal mandalina görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına inanılır.

Kahve falında mandalina ve portakal görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işarettir.

Kahve falında mandalina portakal toplamak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal ve mandalina görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal mandalina yemek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir