AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen yemek takımı görmek

Kahve falında porselen yemek takımı görmek

Kahve falında porselen yemek takımı görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında porselen yemek takımı gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında porselen yemek takımı görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında porselen yemek takımı almak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında porselen takımı görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında porselen yemek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında porselen bardak kırmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında porselen kırıkları görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında porselen tabak kırmak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında porselen tencere görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir