Kahve falında porselen kırıkları görmek

Kahve falında porselen kırıkları görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, terfi alamayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen kırıkları gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ilişkin sırları paylaşmanız maddi manevi sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kırık porselen görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında porselen kırıkları görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında porselen fincan görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında porselen hediye almak büyük ve güzel işler yapacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında porselen tabaklar görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, hiç istemediği işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında porselen cezve görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında porselen kase görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top