AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen eşya görmek

Kahve falında porselen eşya görmek

Kahve falında porselen eşya görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, elinize para geçeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında porselen eşya gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında porselen süs eşyası görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında porselen eşya görmek hayatının karışacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Kahve falında porselen çaydanlık görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında porselen süs görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında beyaz porselen görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak satın almak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında porselen fincan görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak kırmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir