AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen süs görmek

Kahve falında porselen süs görmek

Kahve falında porselen süs görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Kahve falında porselen süs gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Kahve falında porselen süs eşyası görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen süs görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında porselen kap görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında porselen tabak satın almak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işarettir.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalettir.

Kahve falında porselen almak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında porselen yüzük görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, mülkiyetinin de artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir