AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sınavı kazandığını görmek

Kahve falında bir sınavı kazandığını görmek

Kahve falında bir sınavı kazandığını görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, geçiminin kolaylaşacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sınavı kazandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında üniversite sınavını kazandığını görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve kazanmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Kahve falında öss sınavını kazanmak rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında girdiğin sınavı kazandığını görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sınavı kazandığını görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sınavı kazandığını görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hakimlik sınavını kazanmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir