AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok polis görmek

Kahve falında çok polis görmek

Kahve falında çok polis görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işarettir.

Kahve falında çok polis gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında tanıdık birini polis olarak görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polise şikayet etmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına tabir olunur.

Kahve falında polis ve jandarma görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına inanılır.

Kahve falında polisin yaralandığını görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, buna rağmen kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalık polis görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında polise birini şikayet etmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında polis ve asker görmek konforunun artacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir