Kahve falında polisin öldüğünü görmek

Kahve falında polisin öldüğünü görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalettir.

Kahve falında polisin öldüğünü gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında polisin öldüğünü görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak başarı kaydedeceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında polis öldürmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis tarafından öldürülmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine tabir olunur.

Kahve falında polislerin öldüğünü görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında polislik sınavına girmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine alamet eder.

Kahve falında asker polis görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir