AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker polis görmek

Kahve falında asker polis görmek

Kahve falında asker polis görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, onlara hayrının dokunacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında asker polis gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Kahve falında asker polis görmek sermayesinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına yorulur.

Kahve falında polis ve asker görmek herkes tarafından saygı göreceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında asker yada polis görmek sevdiği insanların olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında asker ve polis görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında polis asker görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis sapkasi takmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında polisten görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir