AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlüte çağırmak

Kahve falında mevlüte çağırmak

Kahve falında mevlüte çağırmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, geleceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevlüte çağırmak gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babasının çağırdığını görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini çağırmak sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini çağırmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında babayı çağırmak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında birini ismiyle çağırmak işlerinin tutacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu çağırmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek çağırmak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin çağırmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir